Besök

Det är i första hand för växternas och min egen skull jag har anlagt trädgården.

Känn dej varmt välkommen att besöka trädgården. Kliv varsamt när du vandrar här, trädgården är en mycket känslig miljö och det finns ingen plats för fötter i odlingsbäddarna, även om det kan se så ut. Varje växt är planterad på dess optimala växtplats, utan att ta hänsyn till hur bra de syns från gångarna och det kan ibland vara lite frustrerande. Det innebär dock inte att det är okej att kliva över staketen och gå runt i odlingsbäddarna, där marken är porös och ömtåliga små växter är planterade överallt. Respektera min odlingsmöda och håll dig på gångarna, ha koll på barnen och lämna hunden vid bilen. En del odlingsbäddar är väldigt stora och är du nyfiken och vill se nära så ta gärna med dej en kikare, eller digitalkamera med zoom. 

Du är  välkommen att besöka trädgården, April – September, under öppettiderna.

2019 är trädgården öppen följande dagar kl. 10-16.

18-19 Majstugan

15-16 Juni

10-11 Augusti

För att hinna sköta trädgården är jag noga med mina öppettider och släpper inte in besökare som kommer när det är stängt.

Guidningar.  Större grupper måste förbokas. 

Min bok, Odling på växternas villkor finns att köpa i butiken.

Fika.  Ta gärna med dej egen kaffekorg och fika i trädgården. Du kan också besöka Sammels cafe och gårdsbutik i Bertshult.

Entré.  Jag tar gärna emot en frivillig entréavgift på 40 kr eller mer. 

Hitta hit.  Trädgården ligger en dryg mil söder om Landvetter, strax utanför Eskilsby, skyltad avfart från Östra Eskilsbyvägen. Se karta. GPS koordinater 57.62106,12.311382   Vägbeskrivning från RV40: Avfart 76 Landvetter Ö. Kör mot Eskilsby. I Eskilsbys T-korsning kör mot Härryda. Efter ca 2 km finns min skylt vid vägen. 

Det finns många giftiga växter i trädgården och de är inte skyltade, all vistelse i trädgården sker på din egen risk och under ditt eget ansvar.